Wednesday, August 26, 2009

100 ahli pkr bukit antarabangsa menyertai umno,azwanddin hamzah


2 comments:

  1. dengan tangan terbuka..selamat datang kwn2 ku..

    ReplyDelete
  2. AKU MENDOAKAN DIBULAN YANG MULIA INI RAMAI LAGI BANGSA SEAGAMAKU YANG BERMUHASABAH DAN KEMBALI MENGINSAFI BETAPA PENTINGNYA NILAI PENYATUAN PADA MELAYU. DENGAN KEMBALI BERAMAI RAMAI KEPADA UMNO BAGI MEMBENA PEMUSATAN MUTLAK KUASA MELAYU AKU YAKIN CINA DAN INDIA TIDAK BERANI UNTUK MENGHINA MELAYU TERANG TERANGAN SEPERTI CHUA JUI MENG BUAT DI KEMAMAN BARU BARU INI.

    APA LAGI YANG ORANG MELAYU BOLEH BUAT,SAMPAI KIAMAT PUN ORANG MELAYU TAK AKAN DAPAT MENJANGKAU PENCAPAIAN EKONAMI MACAM ORANG CINA.MELAYU HANYA BOLEH BERSATU INI SAJA UNTUK MEMBUATKAN MEREKA MENGHORMATI KITA.ITU PUN UNTUK MENCAPAI MATLAMAT INI PENGKIANAT NOMBOR SATU MELAYU ANWAR IBRAHIM PERLU DIHAPUSKAN DULU PETI SUARANYA.PASTIKAN IA DUDUK DALAM PETI SG BULUH.SELAGI INI TAK DILAKUKAN MELAYU TAK AKAN BOLEH BERSATU. NIK AZIS RASANYA AKAN MATI TAK BERAPA HARI LAGI ATAS KEJUTAN KEJUTAN TOLOL DAN BAHLOL YANG DIBUATNYA SENDIRI. SEKARANG PUN DAH RAMAI MELAYU ISLAM SUMPAH SERANAH ORANG TUA NI.PERCAYALAH NIK AZIZ AKAN MATI GERAK POLITIKNYA DLM MASA TERDEKAT NI ATAS KEBIOLANNYA SENDIRI.INILAH NILAI SEORANG ULAMA POLITIK MASA KUAT DAN MUDANYA DISANJUNG TAPI BILA TUA DAH BENGAP LAGI NYANYOK DISUMPAH DICACI. SULTAN DAN RAJA RAJA DAH KATA JANGAN CAMPUR ADUK UGAMA DAN POLITIK.INGAT MELAYU PAS RAJA TU BERDAULAT. DAULAT TUANKU.DIK KERANA DAULAT INSTITUSI RAJA RAJA NILAH YANG MEMBOLEHKAN KITA AMAN HINGGA HARI INI, TAPI KALAU KEDAULATAN NI DISANGGAH, KITA TUNGGU DAN LIHAT.

    TAPI MEREKA PAS MAIN POLITIK SAMPAI ATAS TIKAR SEJADAH DLM MASJID.SETIAP HARI NIAT SEMBAHYANG MEREKA UTK MEMUSNAHKAN ORANG UMNO.TUNGGU KITA TENGOK SIAPA YANG MUSNAH. PAS MUNAFIK ATAU UMNO MUNAFIK.

    ReplyDelete